Skip to content Skip to footer

FEMME STEM: Inspiracija i Povezivanje na Dan žena

U duhu obilježavanja Dana žena, održan je još jedan FEMME STEM događaj koji je okupio inspirativne gošće i entuzijastične sudionice. Ovaj put, događaj je bio posebno obogaćen prisustvom voditeljice projekta CroCube, Daniele Jović, te naše volonterke Lucije Friščić koja je preuzela ulogu jedne od voditeljica.

FEMME STEM, organiziran od strane Hrvatske udruge studenata zrakoplovstva EUROAVIA Zagreb, bio je poziv svim studenticama STEM područja u Zagrebu da se pridruže zajedničkom druženju i razmijene iskustva s uspješnim ženama iz akademije i industrije. Ovaj je događaj ponudio kreativnu radionicu u obliku pub-kviza, pružajući priliku za upoznavanje, razmjenu znanja i inspiraciju među sudionicama.

Prije svega, FEMME STEM je bio prilika za sve studentice koje su se pitale kako ostvariti karijeru u STEM području u Hrvatskoj, kao i za one koje su bile znatiželjne o tipičnom danu u životu uspješnih žena s bogatim iskustvom u različitim projektima.

Događaj je obogatio i veseli pub-kviz, gdje su sudionice imale priliku pokazati svoje znanje i upoznati se s drugim kolegicama iz STEM-a.

FEMME STEM je još jednom potvrdio važnost promicanja žena u STEM-u te pružio poticaj mladim talentima da s vjerom i odlučnošću koračaju prema svojim ciljevima u ovom dinamičnom području znanosti i tehnologije.

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh