Skip to content Skip to footer

CroCube na B:IT.con 2023 u Bjelovaru

Veleučilište u Bjelovaru s ponosom najavljuje petu B:IT.con konferenciju, posvećenu IT-u i tehnologiji. Održat će se 9. prosinca 2023. godine u inspirativnom Domu kulture Bjelovar. Misija B:IT.con konferencije je jednostavna – okupiti stručnjake i entuzijaste iz IT-a i tehnološkog svijeta kako bismo potaknuli razmjenu znanja, iskustava i suradnju u ovoj dinamičnoj industriji.

CroCube, ovim putem poziva ljubitelje IT-a na ovu ekskluzivnu konferenciju. Ove godine, osam predavača iz uglednih poduzeća i startupova poput Visage Technologies, Ani Biome, Poslovna inteligencija, NexGen Wafer Systems, Spyrosoft i Happening, prezentirat će najnovije teme u IT-u.

Posebno izniman trenutak bit će keynote predavanje kapetanice CroCube misije, Daniele Jović. Daniela namjerava otkrit dinamičan svijet nanosatelita, najnovije tehnološke inovacije i perspektive svemirske industrije. Pritom će istražiti globalna stanja, izazove te prilike za sudjelovanje i razvoj Hrvatske u svemirskom istraživanju.

Konferenciju podržavaju Veleučilište u Bjelovaru, Grad Bjelovar, tech43, Tehnološki park Bjelovar d.o.o. te glavni pokrovitelj, Grad Bjelovar. Zlatni sponzor konferencije je FactoryX, uz podršku brojnih drugih sponzora. Posebno je važno naglasiti da ova konferencija nema kotizacije zahvaljujući snažnoj podršci glavnog pokrovitelja i ostalih sponzora.

B:IT.con Konferencija 2023 obećava uzbudljivu razmjenu ideja, tehnoloških inovacija i networkinga, a CroCube ekipa poziva sve zainteresirane ljubitelje IT-a da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici na stranici www.bitcon.hr. Neka Bjelovar postane epicentar tehnološkog znanja i inspiracije, gdje se potiče razvoj IT sektora i suradnja unutar ove rastuće industrije.

B:IT.con je IT i tehnološka konferencija u organizaciji Veleučilišta u Bjelovaru. Kod definiranja programa konferencije uvijek se vodimo odabirom predavača koji se bave suvremenim tehnološkim spoznajama te generiraju suvremena tehnološka postignuća. CroCube će početkom sljedeće godine lansirati prvi hrvatski satelit u svemir. Postoji li bolji razlog od ovoga da se CroCube uvrsti u program konferencije? Ne postoji!

dr. sc. Zoran Vrhovski predsjednik organizacijskog odbora

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh