Skip to content Skip to footer

CroCube i Equinox VR u Svijetu Proširene Stvarnosti

Predstavljamo partnera – tvrtku Equinox VR, koja pruža uslugu Metaverse-as-a-Service u području proširene stvarnosti (AR) i prostornog računalstva. Njihova inovativna platforma omogućuje marketinškim i turističkim agencijama da angažiraju svoju publiku na potpuno nov način, putem interaktivnog i gamificiranog AR sadržaja.

Tvrtka Equinox VR i volonteri misije CroCube udružili su snage kako bi stvorili AR model satelita CroCube. Sada pozivamo sve zainteresirane da preuzmu aplikaciju Equinox VR na svoje mobilne uređaje i iskuse interakciju s CroCubeom na svojim ekranima.

Atraktivni nagradni natječaj također je u pripremi, gdje će najbolja slika CroCubea putem aplikacije Equinox VR osvojiti fora kockaste nagrade.

Ova suradnja otvara vrata novim mogućnostima u svijetu AR tehnologije i proširene stvarnosti. Budućnost je ovdje, a CroCube i Equinox VR predstavljaju promjene u tom svijetu. Zapratite naše društvene mreže kako biste ostali informirani o najnovijim razvojima i imali priliku sudjelovati u nagradnom natječaju.

Saznajte više o tome kako tehnologija poput AR-a i prostornog računalstva mijenja našu stvarnost i potiče inovaciju. CroCube i Equinox VR čine korake prema budućnosti koja je sada već stvarnost.

Sudjelovanje u projektu CroCube je posve prirodno za ljubitelje znanosti i tehnologije kao što smo svi u Equinox Visionu. Štoviše, ponosni smo na ovu suradnju gdje smo prilagodili model CroCube satelita za prikaz u proširenoj stvarnosti (AR) u našoj platformi Equinox XR, i nadamo se da ćemo nastaviti i proširiti ovu suradnju.

Mi smo mala firma, startup čija misija je stvaranje globalne platforme gdje će se miješati poslovni i igrivo-zabavni sadržaj u proširenoj platformi. Pozivamo sve da pogledaju digitalna umjetnička djela tijekom izložbe ARt Future od 13.10.-12.11.2023. u Zagrebu (više informacija na www.artfuture.hr).

Ivan Voras, osnivač Equinox VR

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh