Skip to content Skip to footer

Novi partner: Smartell

Kada je riječ o ambicioznim projektima u svijetu svemira, svaka podrška je od neprocjenjive vrijednosti. Projekt CroCube, prvi hrvatski satelit, nedavno je dobio vrijednog sponzora koji će pomoći u ostvarenju njegove svemirske misije. S ponosom predstavljamo Smartell, inovativno IPTV rješenje tvrtke Dvigrad Telekom, kao našeg najnovijeg sponzora.

Dvigrad Telekom d.o.o. je renomirana tvrtka specijalizirana za ICT sustave, mreže i rješenja temeljena na IP protokolu. Njihova predanost tehnološkom napretku i inovacijama jasno se očituje kroz Smartell, njihovo IPTV rješenje usmjereno na podizanje kvalitete iskustava za hotelske goste i širu ugostiteljsku industriju.

Smartell je posvećen transformaciji hotelskog iskustva kroz tehnološki napredna IPTV rješenja. Njihova misija je modernizirati, personalizirati i optimizirati hotelske usluge, pružajući gostima visokokvalitetne interaktivne sadržaje i usluge koje će dodatno obogatiti njihov boravak u hotelu. Osim toga, Smartell olakšava komunikaciju između hotela i gostiju, stvarajući povezaniju i personaliziraniju interakciju tijekom gostovog boravka.

Kroz ovu suradnju, Smartell će podržati projekt CroCube u ostvarenju njegovih ambicioznih ciljeva u svemiru. Ova financijska podrška ne samo što će pridonijeti lansiranju prvog hrvatskog satelita u svemir, već će također pomoći u poticanju interesa za svemir i tehnologiju u Hrvatskoj.

Projekt CroCube zahvaljuje Smartellu i Dvigrad Telekomu na podršci i veselimo se budućnosti koja nas očekuje zajedno, na putovanju prema zvijezdama i izvan.

Nije kasno: Podrži i ti CroCube misiju!

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh