Skip to content Skip to footer

Prvo hrvatsko pivo u svemiru

CroCube slavi i otvara boce, jer imamo novog sponzora! Rad, trud i vizija koju imamo za Hrvatsku, prepoznali su i nagradili iz omiljene zagrebačke pivovare te tako postali prvo hrvatsko pivo u svemiru. Ako ti spomen omiljenog piva ne odaje na prvu o kojem pivu je riječ, u nastavku pročitaj više!

Hrvati lete u svemir, a jedino je ispravno da im se na tom putu pridruži njihovo omiljeno pivo – Žuja. Ožujsko je od samih početaka dobilo status omiljenog piva i svoj nadimak, sudjelovalo u svim prigodama i slavljima pa i sada, pred početak ožujka u kojem se tradicionalno proizvodi najbolje lager pivo, Žuja postaje dijelom priče iznimno važne za Hrvatsku.

Više od 130 godina, Žuja ulaže u društvo i napredak, podržava brojne projekte koji grade i oblikuju Hrvatsku sadašnjost i budućnost, a sada je vrijeme da se okrene i prema zvijezdama. Žuja je uz kockice simbol Hrvatske, a CroCube sada uživa upravo takvu podršku.

Vjerujemo da će sada još više ljudi prepoznati važnost ove misije za Hrvatsku i uz bocu (ili gajbu) Žuje uživati u prizoru lansiranja prvog hrvatskog satelita u svemir!

Ispred nas je veliki posao do značajnog koraka za hrvatsku povijest, a ti nas možeš pogurati prema cilju i biti dijelom priče na bit.ly/PodrziCroCube

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh