Skip to content Skip to footer

Novi partner: Multinorm


Multinorm se pridružio konstantno rastućem društvu partnera CroCubea! Od osnutka Multinorma 1998. godine, tvrtka se fokusira na konstruiranje i izradu naprava i alata za zavarivanje za automobilsku industriju.

BMW, Audi, Volkswagen, Rolls Royce, Porsche…, velikani autoindustrije već godinama ne mogu zamisliti svoju serijsku proizvodnju automobila bez alata i naprava iz Hrvatske. Točnije iz Cerne i Gradišta, mjesta u Vukovarsko-srijemskoj županiji u kojima svoje proizvodne pogone ima tvrtka Multinorm d.o.o., koja od svoga osnutka još 1998. godine kontinuirano bilježi uspon. Danas Multinorm zapošljava 400 radnika, a u prošloj godini ostvarili su prihod od 140 milijuna kuna.

Sve je krenulo kada je gospodin Milan Magdić svoje dugogodišnje iskustvo rada u BMW-u kao konstruktor odlučio dodatno primijeniti u praksi otvaranjem proizvodnog pogona u Hrvatskoj. Suradnja s BMW-om je uspješno uspostavljena još preko bivše matične tvrtke Nexus gdje su strani partneri u suradnji s obitelji Magdić pokrenuli proizvodnju koja se bazirala na bravarskim poslovima, a onda su u želji za modernizacijom i povećanjem proizvodnje pokrenuli dio strojne obrade. Multinorm se specijalizirao za proizvodnju alata i naprava koji se koriste u automobilskoj industriji, najviše u samom procesu automatizacije rada proizvodnje automobila, odnosno u procesima sastavljanja karoserija automobila.

Uz taj core biznis, tvrtka nudi kompletna rješenja proizvodnih linija u autoindustriji koje opremamo kompletnom automatizacijom koja uključuje naše naprave i uređaje oplemenjene pneumatikom, hidraulikom i senzorikom. Pojedinačni proizvod se može plasirati kroz seriju robotskih ruku ili pokreta koji su potrebni da se izvrše određeni procesi na karoseriji automobila. Nudimo i usluge konstrukcije i razrade ideja do implementacije i montaže na lokaciji.

Upravo će jedan od projekata imati veliku važnost i za Hrvatsku. Naime, Multinorm će podupirati CroCube tako što će izraditi skelet satelita!
Zahvaljujemo se Multinormu , a projekt možeš podržati i ti -> bit.ly/PodrziCroCube

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh