Skip to content Skip to footer

Dolazi li CroCube i u vaš grad?

Dragi ljubitelji svemira i tehnologije, imamo uzbudljive vijesti za vas! Ekipa tima CroCube, zajedno sa svojom voditeljicom Danielom Jović, dolazi u narednim tjednima u nekoliko gradova diljem Hrvatske kako bi s vama podijelili svoje najnovije projekte i misije.

  • Prvo stižemo u predivni grad Rijeku, gdje ćemo sudjelovati na prvom riječkom gaming expo-u: EXPO GAMERI od 6. do 7. travnja 2024. Bit ćemo tamo u pratnji našeg partnera Exevio koji će s nama dijeliti štand. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s mobilnom aplikacijom koju je razvio Exevio, kao i saznati više o našoj misiji satelita. Očekujemo vas!
  • Nakon toga, selimo se natrag u Zagreb gdje ćemo biti dio 3. tjedna znanosti: MUZZA. Zahvaljujući našoj dragocjenoj suradnici, astrofizičarki Lani Ceraj, imat ćemo svoj prostor za predstavljanje misije. Pridružite nam se i saznajte više o našem uzbuđujućem projektu!
  • U svibnju dolazimo i u Split, gdje će naša voditeljica Daniela imati predavanje na temu malih satelita na IT konferenciji DUMP DAYS. Priključite se razgovoru o budućnosti svemirskog istraživanja i tehnologije!

Ne propustite priliku sudjelovati u ovoj uzbudljivoj avanturi svemirskog poduzetništva. Vidimo se uskoro!

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh