Skip to content Skip to footer

CroCube u podcastu Surove strasti

Podcast pod nazivom “Surove strasti” bavi se upoznavanjem strastvenih ljudi u njihovom radu i otkrivanju onoga što ih pokreće prema uspjehu. U svakoj epizodi, Saša Tenodi i Ivan Voras razgovaraju sa ljudima koji su strastveni, predani i vizionarski u svojim karijerama i životu općenito, otkrivajući taktike, vrijednosti i ishode koji su im pomogli da dosegnu svoj potencijal.

Zadnja epizoda bila je razgovor s Danielom Jović, voditeljicom projekta CroCube, a također i COO tvrtke Spacemanic, koja proizvodi satelite za lansiranje u svemir. Projekt CroCube je ambiciozan plan za razvoj hrvatske svemirske industrije, koji se nada stvoriti sličnu revoluciju u industriji kao u Slovačkoj, gdje je pokrenuo više od 40 tvrtki povezanih sa svemirskim programom.

Daniela je razgovarala o svojoj karijeri u prodaji, marketingu i prevoditeljstvu, koja ju je dovela do pozicije COO-a u tvrtki koja proizvodi satelite za svemir. Govorila je o tehnološkim izazovima i mogućnostima u svemirskoj industriji te o važnosti marketinga i promoviranja CroCube projekta kako bi se privukli potencijalni investitori i klijenti.

U epizodi se također raspravljalo o tome kako su inovacije i tehnologije koje su razvijene za svemirski program postale temelj mnogih svakodnevnih uređaja koje koristimo danas, kao što su bežični alati za građevinu, memory foam, digitalni termometri i drugo. Sa svojim projektom CroCube, Daniela se nada da će pokrenuti sličnu revoluciju u hrvatskoj industriji tehnologije i zapošljavanja.

Kroz ovu epizodu “Surovih strasti”, slušatelji su dobili uvid u izazove i mogućnosti koje su povezane s razvojem svemirske industrije, kao i u inspirativnu priču o uspjehu i vizionarstvu Daniel Jović i tima iza projekta CroCube.

Epizodu poslušajte ovdje.

Saša Tenodi, Daniela Jović i Ivan Voras

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh