Skip to content Skip to footer

CroCube očima umjetnika

CroCube je zaintrigirao i umjetnike da se uključe na svoj način. Lara Komadina, grafička dizajnerica, ilustratorica i osnivačica Lara Design Studia je svoje obrazovanje s Akademije za primijenjenu umjetnost i bogato iskustvo kao stilistica i dizajnerica te interijer dizajnerica iskoristila kako bi stvorila umjetnički rad za CroCube!

„Vedrani (First Officer projekta) reći ne za svemir i sve oko njega, apsolutno nije opcija, jer znaš da je nešto dobro u pitanju, ne želiš to propustiti… Tako da nije bilo razmišljanja, nego odmah pristanak na sudjelovanje u projektu, lansiranje kreativnosti i ideja na papir.“

Larin artwork će biti limitirano izdanje i bit će poklon ograničenom broju donatorima, kao zahvala za donaciju!

Priključi se donatorima: https://bit.ly/PodrziCroCube

…A kako će to izgledati, možete vidjeti ispod!

Lara Komadina,

svemir ideja, zvijezda ilustracija, obožavateljica estetike, dizajna i umjetnosti. Završila je Akademiju za primijenjenu umjetnost kako bi svoj vanzemaljski talent transportirala na kazališnu scenu, na grafički dizajn, na slikovnice i bojanke, na oživljavanje interijera i zapuštenih stilova. Neumorna je kapetanica vlastitog dizajnerskog studija u kojem vladaju mašta i višedimenzionalnost, a pogoni ga ljubav prema dekoru i ilustracijama, bojama i pozitivi.

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh