Skip to content Skip to footer

Zašto sponzorirati CroCube?

Samo prvi se pamte. Pogotovo oni koji odskaču od norme i pomiču granice, za koje se nije ni znalo da moraju biti pomaknute.

Tako je CroCube, prvi hrvatski satelit, odletio na naslovnice tehničkih časopisa poput ABC tehnike, na stranice 24 Sata, Jutarnjeg lista, Indexa i sl., gostovao je u RTL Danas, Kod nas doma na HRT, i bio gost predavanja u Zvjezdarnici Zagreb, brojnim knjižnicama, muzejima pa čak i osnovnoj školi.

Uz podršku medija, građana i stručnjaka, CroCube radi turneju prije svemira. Međutim, za završni potisak prema svemiru – potrebne su tvrtke.
Tvrtke imaju priliku pružiti podršku pothvatu s ciljem ulaganja u budućnost i boljitak života društva, što će svakako doprinijeti boljem pozicioniranju samog brenda i lojalnosti kupaca, ali i potencijalnom pridobivanju nove demografije kupaca, koji prepoznaju podržavanje ovakvih pothvata.

Tvrtka koja sponzorira našu misiju (počevši od samo 1.000€), između ostalog, ima jasno istaknut logotip na našoj stranici, što nije zanemarivo kada uzmemo u obzir medijsku pokrivenost.

Vašem poduzeću se otvaraju nove mogućnosti za sudjelovanje i suorganizaciju raznih društvenih događanja, intervjua, predavanja i radionica unutar Velesajma, IT sektora, muzeja, vrtića, ali i unutar samih tvrtki sponzora.

Brend sponzora je istaknut u komunikaciji i PR aktivnostima, kao što ima titulu Prvog hrvatskog brenda u svemiru, jer baš Vaš brend može biti ugraviran na satelit.

Iznosi donacije variraju, a sa sve većim iznosom, rastu i benefiti i marketinške mogućnosti koje dobivate.

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh