Skip to content Skip to footer

CroCube u Osnovnoj školi Budrovci

Osnovna škola Budrovci je ugostila našu Danielu Jović, koja je zainteresirala učenike i održala zanimljivo predavanje o satelitima i lansiranju prvog hrvatskog satelita, CroCubea, u svemir! Ovo gostovanje ima poseban značaj za cijeli tim, jer je misija cijelog projekta uključiti i potaknuti mlade da se zanimaju i uče o svemiru, što se svakako pokazalo uspješnim u Osnovnoj školi Budrovci.

Uz vjetar u leđa koji smo dobili od samog interesa za projekt lansiranja prvog hrvatskog satelita u svemir, učenici su se potrudili i svoju kreativnost i privrženost svemiru pokazali literarnim i likovnim radovima, koji će biti smješteni na memorijsku karticu unutar CroCubea i biti poslani u svemir!

Kao da i to sve nije dovoljno, direktno su pridonijeli lansiranju satelita donacijom učenika i zaposlenika u iznosu od 510 kuna i 5 eura! Nadamo se da će se više školaraca pridružiti našim zvjezdicama, jer ovo je smisao CroCubea!

Posebno se zahvaljujemo nastavnicama Mariji Kušić i Vesni Karalić Kladarić na gostoprimstvu i njihovom predanom radu s dječicom!

Želite li i vi da baš VAŠA škola sudjeluje u CroCube projektu? Kontaktirajte nas!

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh