Skip to content Skip to footer

Novi partner: REARM

REARM je IT tvrtka posvećena inovacijama u području robotike i računalstva. Sa sjedištem u Zagrebu, REARM je postao prepoznatljiv po razvoju revolucionarnih low-code rješenja koja preoblikuju način na koji se pristupa tehnologiji. Kroz usluge programiranja i implementaciju vlastitih proizvoda, uspješno surađuju s velikim stranim tvrtkama, kao i s domaćim startupovima.

S ponosom ističemo našu nedavnu pridruženost projektu lansiranju prvog hrvatskog satelita – CroCube. Naša tvrtka, REARM, je pionir u visokotehnološkim rješenjima, fokusirana na razvoj inovativnih low-code alata u domenama robotike i računalstva. Kroz proteklo vrijeme, pažljivo smo pratili CroCube projekt, a prilika da se upoznamo s Danielom, ključnom osobom tog projekta, dodatno nas je inspirirala.
Ono što nas je najviše povezalo je zajednički entuzijazam za svemirske tehnologije i strast prema edukaciji budućih inženjerskih generacija.

Vjerujemo da su inovacije u svemirskom sektoru ključne za napredak čitavog društva te da je edukacija ključna za održivo oblikovanje budućnosti.

U CroCube projektu vidimo ne samo projekt, već potencijalni pokretački mehanizam za buđenje hrvatske svemirske industrije.

Vizija koju nosi CroCube ideja – da nebo nije granica, već dosegnuti horizont – duboko se slaže s našim uvjerenjima. Vjerujemo da će ova inicijativa ne samo promijeniti način na koji razmišljamo o svemiru, već i potaknuti mlade umove da sanjaju, istražuju i kreiraju.

Josip Ivković, CTO

Tim REARMa sa prototipom svoje rakete

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh