Skip to content Skip to footer

Crowdfunding kampanja: Kako ćemo financirati misiju?

Svi projekti se moraju nekako financirati pa tako i CroCube. Svi mi koji radimo na satelitu smo volonteri i ne očekujemo plaću, a tvrtke koje nam pomažu u cijelom procesu nam izlaze u susret sa smanjenim cijenama komponenti i lansiranja.

Ipak, koliko god cijena bila snižena, ona se i dalje mora nekako platiti.Ukupnu cijenu lansiranja rijetki mogu platiti iz svog džepa, ipak 120.000€ nije mali iznos. Ali je dostižniji nego se na prvu čini. S obzirom na to da je ovo projekt koji prvenstveno radimo kako bismo “probudili” i potaknuli edukaciju Hrvata i Hrvatica o svemiru, oslanjamo se ponajviše na vas i vašu pomoć.

I ne, ne moraš donirati desetke tisuća, a ni tisuće, iako bismo to jako cijenili. I jedan euro, i jedna kuna, su korak bliže slanju naše male, crvene kockice u svemir. Koliko god volimo kavu, nama zvuči primamljivo preskakanje jedne kave i doniranje tog iznosa, za šansu da postaneš dijelom hrvatske povijesti i da tvoje ime bude poslano u svemir zajedno sa satelitom.

Naravno, za razne iznose će biti i razne nagrade! Moći ćeš ponosno nositi CroCube majicu, platnenu vrećicu i ostale artikle, kojima ćeš pokazivati da si dijelom projekta koji je lansirao prvi hrvatski satelit! Donacije ćemo primati preko platforme Croinvest, gdje možeš pronaći i više informacija o našoj kampanji i poklonima za donatore.

A što ako ne uspije? Ako ipak ne uspijemo skupiti novce i ne sastavimo satelit, vratit ćemo ti iznos donacije, tako da ćeš na kraju ipak moći popiti svoju kavu 😉

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh