Skip to content Skip to footer

Svjetski Tjedan Svemira u Tehničkom Muzeju Nikola Tesla: Planet na dlanu!

CroCube i Tehnički Muzej Nikola Tesla s ponosom najavljuju nezaboravan događaj povodom Svjetskog Tjedna Svemira koji će se održati od 9. do 12. listopada u Zagrebu! Ako ste ljubitelj svemira, klimatskih znanosti ili jednostavno tražite inspiraciju u svijetu inovacija i tehnologije, ovaj događaj je stvoren za vas.

U sklopu manifestacije “Planet na dlanu!”, tijekom četiri večeri u Tehničkom muzeju, očekuju vas brojna predavanja, razgovori i panel diskusije na teme vezane za svemir i klimatske promjene. Ovaj događaj okuplja vrhunske domaće i strane stručnjake, znanstvenike, poduzetnike i inovatore koji će s vama podijeliti svoja znanja, iskustva i najnovija istraživanja.

Što možete očekivati?

  1. Inspirativna predavanja i zanimljivi talkovi – Sudjelujte u razgovorima s vodećim stručnjacima iz područja svemira i klimatskih znanosti. Naši predavači dolaze iz različitih dijelova svijeta i donose vam najnovije informacije o razvoju svemirskih tehnologija, satelitskom promatranju Zemlje te ulozi svemira u borbi protiv klimatskih promjena.
  2. Prezentacije vodećih tvrtki i inovatora – Saznajte kako tehnološke tvrtke, startupi i istraživački centri koriste svemirske tehnologije za praćenje klimatskih promjena i unapređenje naše budućnosti. Upoznajte se s najnovijim projektima i inovacijama koje pomiču granice mogućeg.
  3. Zabava i interakcija – Osim stjecanja novih znanja, ovo je prilika za opuštanje i zabavu! Uživajte u ukusnoj hrani, sudjelujte u nagradnim igrama i osvojite fantastične nagrade.
  4. Umrežavanje i razmjena ideja – Ovo je savršena prilika da upoznate istomišljenike, razmijenite ideje i možda čak pokrenete vlastite projekte!

Pridružite nam se!

Ne propustite priliku da budete dio ovog uzbudljivog događaja! Bilo da ste entuzijast, student, stručnjak ili jednostavno netko tko voli istraživati nove svjetove, Svjetski Tjedan Svemira u Tehničkom muzeju Nikola Tesla savršena je prilika za vas. Pridružite nam se u ovoj svemirskoj avanturi i otkrijte svijet inovacija, znanosti i beskrajnih mogućnosti.

Vidimo se u Tehničkom muzeju Nikola Tesla od 9. do 12. listopada!

Ostavi komentar

Lansiraj se na vrh